rattenbestrijding gemeente

Bestrijding en overlast van ratten Gemeente Lelystad.
Regelmatig krijgt de gemeente een melding binnen van bewoners die ratten in Lelystad gezien hebben, ook in de bebouwde kom. Ratten kunnen gevaarlijk zijn, ze brengen besmettelijke ziektes over, ze knagen aan isolatie-materiaal en elektriciteitsleidingen, eten van de voedselvoorraden van andere dieren en laten hun uitwerpselen achter.
Ongediertebestrijding Gemeente Brunssum.
Bij vleermuizen en marters in uw woning kan de gemeente u van meer informatie voorzien en adviseren over eventueel te nemen maatregelen. Voor bijennesten in uw tuin kan de gemeente u doorverwijzen naar een imker die de bijen voor u verwijdert.
Ongediertebestrijding Producten en diensten Portal Lingewaard Gemeente Lingewaard.
Algemene informatie over het voorkomen van overlast van ongedierte en het bestrijden van ongedierte vindt u op de website van Milieu Centraal. Heeft u een wespennest gezien in de openbare ruimte, meld dat dan bij de gemeente 026 326 01 11.
Overlast en bestrijding van dieren en ongedierte Gemeente Arnhem.
Heeft u overlast van of wilt u plaagdieren of ongedierte in openbaar gebied verwijderen, dan kunt u bellen naar de Klantenservice van gemeente Arnhem, tel. Heeft u overlast van en wilt u plaagdieren of ongedierte op particulier terrein bestrijden dan kunt u bellen naar een erkend bedrijf voor plaagdierenbestrijding.
Ongediertebestrijding/ plaagdieren Enschede, stad van nu.
Neemt u contact op met de gemeente als u meer vragen heeft over beschermde soorten of raadpleeg de website www.rijksoverheid.nl voor meer informatie over beschermde soorten. Op de pagina over de eikenprocessierups leest u meer over de bestrijding hiervan. Overlast van wespen?
Ongediertebestrijding Onderwerpen In Epe Gemeente Epe.
Ze zijn een risico voor de volksgezondheid. Heeft u overlast door ratten? Neem dan contact op met de gemeente. De gemeente kan bij particulieren gespecialiseerde mensen inzetten om ratten effectief en met een minimale milieubelasting te bestrijden. Meld overlast ongedierte via melding openbare ruimte.
Voor de gemeente Meldpunt Ongedierte.
Home Over ons Insectengids Plaagdierengids Ongediertebestrijding Ongedierte in huis Contact. Home / Plaagdierengids / Ratten / Rattenbestrijding / Voor de gemeente. Rattenbestrijding voor de Gemeente. Gemeenten worden door inwoners regelmatig aangesproken op rattenoverlast. De overlast kan worden ondervonden in zowel de openbare ruimte als op particulier terrein.
Rattenoverlast.
Net als in andere gemeenten in ons land, is het aantal meldingen ook in Hengelo toegenomen. Dat komt vooral omdat gemeenten geen gif meer mogen gebruiken om ratten en muizen te bestrijden. Wat de gemeente doet om overlast te voorkomen.
Bestrijding plaagdieren Gemeente Best.
Direct naar het zoekscherm. Inwoners ondernemers Overzicht Melden bij de gemeente Bestrijding plaagdieren. De gemeente bestrijdt plaagdieren zoals ratten, muizen en wespen niet bij particulieren. We nemen wel maatregelen om extreme overlast zoals een rattenplaag te voorkomen. Meld eventuele last van plaagdieren altijd bij de gemeente.

Contacteer ons

Zoeken naar rattenbestrijding gemeente