gemeente ongediertebestrijding

Ongedierte melden Gemeente Nijmegen.
Gaat het om een wespennest of bijennest in een openbaar gebouw of in de openbare ruimte, dan kunt u dit wel melden aan de gemeente via het formulier of met de Meld Herstel app: link voor Android, link voor Apple.
Ongediertebestrijding Wat wilt u regelen? Home Gemeente Koggenland.
Ga direct naar de navigatie. Zoeken Zoeken Zoek. U vindt hier informatie over: Samenvatting" Samenvatting. De ongediertebestrijding is gericht op het tegengaan van overlast door schadelijk ongedierte, insecten en plaagdieren, zoals wespen, kakkerlakken, muizen en ratten. Deze taak is opgedragen aan HVC inzameling.
Rotterdam.nl Plaagdierbeheersing of ongediertebestrijding.
Loket plaagdierbeheersing van de gemeente Rotterdam informeert over en bestrijdt plaagdieren. Daarnaast wordt voorlichting gegeven over hoe u overlast kunt voorkomen van bijvoorbeeld ratten. Van ongediertebestrijding naar plaagdierbeheersing. In de afgelopen jaren is ongediertebestrijding ontwikkeld naar plaagdierbeheersing. Een plaagdier is niet altijd ongedierte.
Ongedierte bestrijden Gemeente Hoogeveen.
Er zijn milieuvriendelijke manieren om zelf een aantal veel voorkomende lastpakken te bestrijden, zoals mieren, wespen, vliegen, muggen, motten, vlooien en muizen. In geval van blijvende overlast door ongedierte kunt u contact opnemen met Area Reiniging. Een bijennest of bijenzwerm ontdekt?
Ongediertebestrijding/ plaagdieren Enschede, stad van nu.
Neemt u contact op met de gemeente als u meer vragen heeft over beschermde soorten of raadpleeg de website www.rijksoverheid.nl voor meer informatie over beschermde soorten. Op de pagina over de eikenprocessierups leest u meer over de bestrijding hiervan. Overlast van wespen? Neem contact op met het Meldpunt Ongediertebestrijding Enschede.
Ongediertebestrijding Alle onderwerpen Wonen Gemeente Wijchen.
Home Wonen Ongediertebestrijding. In Wijchen hebben we te maken met plaagdieren ongedierte. Dit zijn ratten, muizen, wespen en bijen. Voor verschillende van deze genoemde dieren is een actieve bestrijding gewenst. Op deze pagina kunt u informatie vinden hoe u overlast van deze plaagdieren kunt voorkomen of verhelpen. Wat moet ik doen? Bestrijden van ratten. Voor rattenbestrijding kunnen inwoners de gemeente inschakelen.
Is ongediertebestrijding wettelijke gemeentetaak? VNG.
Is ongediertebestrijding wettelijke gemeentetaak? De Woningwet bevat voorschriften over ongedierte, reinheid en preventie. 8, tweede lid, onder 2 en 3 Woningwet. De gemeente heeft de taak toe te zien op de naleving van de voorschriften van de bouwverordening en ingeval van overtreding handhavend op te treden.
Den Haag Ongedierte melden.
Let op: is uw huis van een woningcorporatie en heeft u last van ongedierte in huis? Neem dan contact op met uw woningcorporatie. Hoe lang duurt het? De gemeente behandelt meldingen van ongedierte in de openbare ruimte over het algemeen binnen 3 werkdagen. Meld ongedierte in de openbare ruimte.
Ongedierte melden Gemeente Roosendaal.
Een bijennest kunt u het best laten weghalen door een imker. Bij vleermuizen of steenmarters in uw woning kan de gemeente u adviseren. Het bestrijden van ratten bij uw woning is gratis. De bestrijding van ander ongedierte gebeurt op basis van offerte.

Contacteer ons

Zoeken naar gemeente ongediertebestrijding