ggd ongediertebestrijding

Beestjes GGD IJsselland.
wat je zelf kunt doen om de beestjes tegen te gaan. Klik op een onderwerp hieronder voor meer informatie. Wat kan GGD IJsselland doen? Probeer een of meer beestjes te vangen. Je kunt het beestje in een lucifersdoosje of potje opsturen naar de GGD.:
Dierplagen GGD Amsterdam.
Print deze pagina. Werkgebied GGD en Amsterdam.nl. De GGD richt zich op alle inwoners van Amsterdam, Aalsmeer, Amstelveen, Diemen, Ouder-Amstel en Uithoorn. Amsterdam.nl is de plek online waar u alle nieuws en publieksinformatie van de gemeente en stadsdelen vindt. Kaart werkgebied GGD.
Ongedierte bestrijden Eigen Haard.
Vooral wanneer ongedierte in meerdere woningen voorkomt. Kijk hieronder in welke gevallen wij u kunnen helpen of wanneer u bij de GGD terecht kunt. Larven van houtkevers en boktorren. Larven van houtkevers en boktorren beschadigen of vernielen alles van onbehandeld hout.
Rat rukt op in huizen en parken. Pas op voor ziekte van Weil Gezondheid en Co.
Er zijn voorbeelden van mensen die ratten aantroffen in de keuken of in de toiletpot, aldus milieuwetenschapper Jan Buijs van de GGD. Maar ook stadsdelen als Noord, Nieuw-West en Zuidoost kampen met rattenoverlast. Daar zitten de knaagdieren vooral in binnentuinen en parken.
Ongediertebestrijding Amsterdam Effectieve Plaagdierbestrijding.
Naast bestrijding maakt wering en preventie ook een belangrijk deel uit van onze werkzaamheden. Ongediertebestrijding Amsterdam kan u dan ook goed adviseren over preventieve maatregelen zoals duivenwering en elektrische insectenvangers. Dat valt allemaal onder ons concept van full service ongediertebestrijding!
muizenbestrijding amsterdam ongediertebestrijding amsterdam ongediertebestrijding amsterdam ggd.
Bij de Dierplaagbeheersing van de GGD in 1893 opgericht als Ontsmettingsdienst en later Ongediertebestrijding geheten komen jaarlijks 1800 meldingen binnen van bruine ratten. Voor informatie over de diverse dierplagen en de bestrijding ervan kunt u terecht op de website van GGD Amsterdam.
Gemeente Hoorn Ongediertebestrijding.
Regelgeving en verordeningen. Home Milieu en afval Ongediertebestrijding. Heeft u last van ongedierte? Neem dan contact op met HVC via 0800 0700. Na een melding komt HVC binnen 3 werkdagen gratis bij u langs. HVC bestrijdt onder meer wespen, ratten en muizen.
Ongediertebestrijding.
Afval en grofvuil. Open pagina menu Ongediertebestrijding. De gemeente heeft slechts een adviserende rol als de overlast van plaagdieren afkomstig is van uw eigen woning of perceel. De gemeente bestrijdt wel overlast van plaagdieren in de openbare ruimte. Als u last heeft van plaagdieren, dan kunt u contact opnemen met een erkend bestrijdingsbedrijf. Voor vragen of advies over plaagdieren kunt u bellen met het algemene telefoonnummer van de gemeente 020 540 4911, u wordt dan teruggebeld door onze dierplaagspecialist. Ik heb last van jeuk door de eikenprocessierups. Wat moet ik doen? De eikenprocessierups komt steeds meer voor in Nederland. U kunt door dit beestje veel last krijgen van jeuk. De gemeente zorgt voor de bestrijding van de rupsen. Voordat de rupsen de boom kunnen aantasten, zal het nest worden leeggezogen. Ook de bastaardsatijnrups kan voor overlast zorgen. Heeft u last van jeuk, spoel dan goed af met water. Neem eventueel contact op met de huisarts of GGD.
Ongedierte GGD Gelderland-Zuid.
GGD Gelderland-Zuid Locatie Nijmegen. Groenewoudseweg 275, 6524 TV, Nijmegen. 088 144 7144. GGD Gelderland-Zuid Locatie Rivierenland. Kersenboogerd 2, 4003 BW Tiel. 088 144 7300. 2018 Website ontwikkeld door GGD Gelderland-Zuid. Voer zoekwoorden in en druk op Enter om te zoeken.

Contacteer ons

Meer resultaten voor ggd ongediertebestrijding