amerikaanse kakkerlak

Amerikaanse kakkerlak Traas Ongediertebestrijding.
De Amerikaanse kakkerlak, die glanzend roodbruin, met lichtgele plekken op vleugels en schild van kleur is, is de grootste kakkerlak die met regelmaat in Nederland wordt aangetroffen, zo is de Amerikaanse Kakkerlak 25, tot 45, cm grootantennes niet meegerekend. Kakkerlakken komen vaak binnen door mee te liften met goederen.
10 feiten over kakkerlakken Rentokil Pest Control.
Kakkerlakken zijn oud. Nou ja, ze worden niet erg oud, de gemiddelde levensduur van een Amerikaanse kakkerlak is ongeveer een jaar, maar deze insecten bestaan al heel erg lang. Het PennState College of Agricultural Science heeft bewijs gevonden dat kakkerlakken al meer dan 300 miljoen jaar bestaan.
Amerikaanse kakkerlak Periplaneta americana L. / Informatiepunt Ongedierte.
De Amerikaanse kakkerlak. De Amerikaanse kakkerlak kan bij u binnendringen door het in huis halen van meermalen gebruikte kisten, dozen, manden, etc. met bagage en door verhuizingen. Ook door het kringlopen van voorwerpen kunt u de oosterse kakkerlak in huis halen, bijv.
Amerikaanse kakkerlak Kakkerlakkenbestrijden.com.
Hoewel de Amerikaanse kakkerlak dus in Nederland niet heel veel voorkomt, kunt u wel degelijk last hebben van een kakkerlakkenplaag. Of het nu de Amerikaanse kakkerlak is of een andere soort kakkerlak, het probleem dient serieus genomen te worden en ze verdwijnen niet vanzelf.
Amerikaanse kakkerlak Wikipedia.
De Duitse kakkerlak blijft aanmerkelijk kleiner dan de Amerikaanse kakkerlak en bereikt een lichaamslengte zonder antennes van 11 tot 13 millimeter. Ook andere kakkerlakken die wel in huizen voorkomen, zoals de 19 tot 25 mm lange oosterse kakkerlak, kunnen in veel kleinere kiertjes leven en zich beter kunnen verstoppen dan de bijna vier centimeter lange Amerikaanse kakkerlak.
Soorten kakkerlakken Rentokil Nederland.
De Oosterse kakkerlak is donkerbruin tot zwart van kleur. Bij de vrouwtjes zijn de vleugels niet ontwikkeld en bij de mannetjes beslaan ze van het achterlijf. De Vrouwtjes van de Oosterse kakkerlak leggen 16 eitjes in een o├Âtheca eipakketje. Ze komen uit na 2 maanden.
Welke soorten kakkerlakken zijn er? Anticimex.
De Duitse Oosterse kakkerlak zijn veel vaker binnenshuis te vinden. De Amerikaanse kakkerlak wordt vaak verward met zijn Duitse neef, het grootste verschil is de lichaamslengte. Een volwassen Amerikaanse kakkerlak kan tot 45cm, lang worden en heeft een roodbruine lichaamskleur met lange antennes.
Amerikaanse Kakkerlak Pest Free.
Ze krijgen pas vleugels als ze volwassen zijn en ze kunnen tot wel bijna 5 centimeter groot worden. De kleur van de Amerikaanse kakkerlak is roodbruin met een geel achtig patroon op de rug van hun hoofd. De Amerikaanse kakkerlak wordt door zijn omvang ook wel Grote Kakkerlak genoemd.
Amerikaanse kakkerlak houdt van hoge luchtvochtigheid.
In de kassen wordt vaak gekozen voor een natuurlijke vijand van de Amerikaanse kakkerlak, namelijk een sluipwesp Aprostocetus hagenowii. Deze sluipwesp legt haar eitjes in het eipakketje van de kakkerlakken waarna de uitgekomen larven de jonge kakkerlakken opeten voordat ze uit het eipakketje komen.

Contacteer ons

Op zoek naar amerikaanse kakkerlak?